Mercedes-Benz E-Klasse: Auto rijdt tot 3000 toeren!

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220 CDI

Hallo

Ik ben de maandag een wagen gaan bezichtigen,maar deze had een probleem. De wagen draait als een klok, maar bij het rijden rijdt de wagen in noodloop. 3000 toeren en hij springt naar de volgende versnelling. Volgens de verkoper (handelaar) injector 2. Nu vrijdag heeft hij de wagen'gemaakt',maar de wagen moest nog gereset worden volgens de verkoper. Ik mocht hem zo meenemen,maar dan moest ik hem zelf resetten!!!! nee zei ik,ik wacht tot maandag. Volgens betweters is het de versnellingsbak. Heeft iemand hier ervaring mee? Wagen heeft al 20000km gereden. Ergste van,heb al een voorschot gegeven en ben bang dat de wagen terug hervalt.

Mvg

Mercie

Geplaatst door Mercie (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mercie (0), 13 jaar geleden

Probleem opgelost. Delco-verstuiver was stuk, vervangen en resetten en is done. Bedankt om mee te zoeken naar een oplossing.

Hans4040 (295) PRO, 13 jaar geleden

Graag gedaan...bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.