Mercedes-Benz E-Klasse: display melding lamp vervangen,maar alles brand

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 290TD

Hallo,

In mijn display staat melding ""lamp defect"" maar alles is vernieuwd aan lampen!!!!!!

Julipep7

Geplaatst door Julipep7 , lid sinds 10 jaar geleden

3 Reacties

Hans4040 PRO, 10 jaar geleden

Ook de achteruitrij lampen, mistlampen, remlichten, kentekenverlichting?

w210, 10 jaar geleden

Hoi,

Ik heb net zo’n auto gehad(combi) met drie keer dit probleem de eerste keer lag het aan het feit dat de achter verlichting dubbel(links en rechts) is uitgevoerd, daar was één lampje van kapot dat zag ik pas toen mijn vrouw weg reed in het donker, wel verlichting achter maar aan de ene kant feller.
De tweede keer was er één van mij derde remlicht lampjes kapot, ook moeilijk te zien.
En de laatste keer duurde het langst aan uitzoeken, we moeten altijd eerst achteruit rijden om weg te komen, één achteruitrijlamp maakte slecht contact maar deed het wel altijd, dat slechte contact zorgde voor de melding.
Natuurlijk heb ik het vaker gehad maar dan was het altijd duidelijk, en meestaal de stadslichten.

Succes

Groet Arie

dockedmarc1, 10 jaar geleden

bij dit model komt het wel eens voor dat de contacten van de achterlichten inbranden en dan brand het lampje wel maar krijg je een melding in de display

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.