Mercedes-Benz C-klasse Estate 2011: Auto vibreerd en motor loopt niet goed

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 651913, Motorinhoud (cc): 2200, Vermogen (kw): 88

40.000 km geleden is het vliegwiel vervangen en 10.000 km geleden de koppeling. Een paar weken geleden liep de motor slecht en maakte veel herrie (bonken) ook vibreerde de auto bij gas loslaten. Bij intrappen van de koppeling was het vibreren weg. Auto naar de garage gebracht en kwam men in eerste instantie er niet uit wat de oorzaak was. Mijn idee was 1 of meerdere verstuivers defect en het vibreren kwam volgens mij ergens uit de aandrijving. De garage is ruim twee weken met de auto bezig geweest en hebben ze twee motorsteunen vervangen, vier verstuivers vervangen (er waren er drie defect) en het vliegwiel vervangen voor een origineel vliegwiel. Het vibreren zou dus aan het vliegwiel hebben gelegen. Het "oude" vliegwiel ter garantie aangeboden. De problemen zouden nu opgelost zijn. Afgelopen weekeinde in de auto gereden en was er niets opgelost. De motor maakt veel meer herrie (bonken en motor geluid) dan eerst en het vibreren is erger geworden.
Ook is het nu twee keer voorgekomen dat de motor zelfstandig toeren maakt alsof je gas geeft en dan schud de auto ook heen en weer.
De garage weet niet wat te doen.
Wie heeft een idee of hetzelfde gehad en dus ook een oplossing.

Alvast bedankt voor de reactie,
M.v.g.
Martien.

Toaster

Geplaatst door Toaster , lid sinds 4 maanden geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.