Mercedes-Benz C-Klasse 1996: Automaat w 202 schakels niet

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 100

Hallo wie kan ons helpen met een probleem met een w202 automaat. Deze auto is een erfenis auto want de vader waar de auto nu van is is pas overleden en dit gebeurde dus net toen vader op het sterfbed lag.en natuurlijk zou het fijn zijn dat hij weer gewoon rijdt min of meer belofte gedaan aan zijn vader dat hij zich geen zorgen hoefde te maken dat hij ook weer gerepareerd wordt en snel weer op weg kon maar helaas kwam het voor zijn vader dus te laat en mocht dat niet meer meemaken.de Mercedes is afgezet en de volgende dag schakels hij niet dus wel achteruit de p en drive daar blijft hij dus ook in staan 1.2.3.,4 los schakelen pakt hij gewoon niet . Inmiddels hebben wij de stekker van de elektonica die in de bak zit vervangen omdat deze goed nat was van de olie , ook hebben we de oliefilter van de automaat vervangen en nieuwe olie erin gedaan maar ook dat heeft niet gebaad . Nu kan ik hem wel uitlezen maar ik kan foutmeldingen niet wissen zoals airbag srs en iets van de accu , wat dus niet dit euvel kan veroorzaken. Wie o wie kan ons tips of kan ons een beetje op weg helpen . Zodat de auto toch nog als laatste wens belofte van zijn vader toch nog waargemaakt kan worden .

Geplaatst door

Mogley (0)

al 12 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Aanbieden bij ATR in Montfoort?

Heino4267 595

1 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.