Mercedes-Benz C-Klasse 1996: Automaat w 202 schakels niet

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 100

Hallo wie kan ons helpen met een probleem met een w202 automaat. Deze auto is een erfenis auto want de vader waar de auto nu van is is pas overleden en dit gebeurde dus net toen vader op het sterfbed lag.en natuurlijk zou het fijn zijn dat hij weer gewoon rijdt min of meer belofte gedaan aan zijn vader dat hij zich geen zorgen hoefde te maken dat hij ook weer gerepareerd wordt en snel weer op weg kon maar helaas kwam het voor zijn vader dus te laat en mocht dat niet meer meemaken.de Mercedes is afgezet en de volgende dag schakels hij niet dus wel achteruit de p en drive daar blijft hij dus ook in staan 1.2.3.,4 los schakelen pakt hij gewoon niet . Inmiddels hebben wij de stekker van de elektonica die in de bak zit vervangen omdat deze goed nat was van de olie , ook hebben we de oliefilter van de automaat vervangen en nieuwe olie erin gedaan maar ook dat heeft niet gebaad . Nu kan ik hem wel uitlezen maar ik kan foutmeldingen niet wissen zoals airbag srs en iets van de accu , wat dus niet dit euvel kan veroorzaken. Wie o wie kan ons tips of kan ons een beetje op weg helpen . Zodat de auto toch nog als laatste wens belofte van zijn vader toch nog waargemaakt kan worden .

Mogley

Geplaatst door Mogley , lid sinds 11 jaar geleden

🌟 Black Friday Superdeals bij Coolblue! 🛍️
Mis het niet! Scoor ongelooflijke kortingen op elektronica en witgoed tijdens de Black Friday uitverkoop bij Coolblue. Beperkte tijd, ongekende aanbiedingen. Klik en bespaar nu op jouw favoriete producten!

1 Reactie

Heino4267, 1 maand geleden

Aanbieden bij ATR in Montfoort?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.