Mercedes-Benz C-Klasse: Automaat wil niet meer achteruit

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Goedendag,

Had dit probleem al eerder geplaatst maar om vreemde reden is dit item verdwenen.

Mij C180 wil niet meer achteruit in de R, alleen een heel klein stukje en dan is het net of de auto heel hard remt. Door gas te geven kun je hem er door drukken maar je voelt dan veel weerstand. Met bak in de N kun je hem wel achteruit rollen dus in de remmen zit het niet.

Willy, ik had jou in het topic gevraagd of dit sowieso in de kosten gaat lopen of dat het misschien ook nog wel mee kan vallen. Maar uiteraard mag iedereen meedenken.

vr.groet!

Aristoteles

Geplaatst door Aristoteles (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

willy9 (0) PRO, 12 jaar geleden

Ardi- ik wou het chnr opnemen voor op de Wis te zien -maar alles was weg -heb het nr niet.
is zo moeilijk te zeggen daar we nog niet weten wat de oorzaak is en of er wat kapot is -der zou eerst een diagnose moeten gesteld worden want zo is het gissen--als de bak los moet zijn al zeker1000€ aan set dichtingen van doen -optie --2 de hands of ruil bak of laten maken bij een automaat hersteller (eerst prijsofferte vragen best).
--
--u kan zelf eerst zien na olie en carter eraf of u iets vindt van maalsel in carter en of er geen remband gebroken is .
gr

Aristoteles (0), 12 jaar geleden

Dat ga ik doen Willy, hartelijk dank.Ik hou je op de hoogte.

Vr.gr.

NB: chassisnummer is WDB2020181A037127

Aristoteles (0), 12 jaar geleden

Willy,

Vlakbij mijn huis is een Mercedes specialist en daar ben ik langs geweest om advies te vragen. Hij vertelde mij dat ik moest proberen om de automaat in de S-stand stand te zetten en dan achteruit te rijden. Dit lukte en hierna ook weer in de Economic stand.

Het lijkt dus opgelost.

Dank tot dusver!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.