Mercedes-Benz C-Klasse: Automatische transmissie

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800 compressor

Automaat lekt aan de schakelas die de bak ingaat opzij De keering lekt hier.Kun je deze vervangen zonder dat de bak uit elkaar moet of moet je de carter van de automaat verwijderen en dan het electronische gedeelte zodat je aan deze as kan komen. Bij mercedes benz wist de chef monteur het nog niet.Wie kan me hierbij helpen

Hquaden

Geplaatst door Hquaden (0) PRO , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

J.e.v.d.Berg (0), 11 jaar geleden

Ik zou niet kunnen zeggen of de bak open moet maar denk het wel en even voor de goede orde dan wel even de sensoren op de printplaat reinigen er itten namelijk 2 sensoren op de printplaat in de bak en die tasten elkaar af om op tijd te gaan schakelen zijn ze te vuil door bv slijpsel dan schakeld de bak niet meer.

ik hoop dat deze hint je ook helpt , want je moet naar de garage om de verpakkingen te laten vervangen kosten ongeveer 350 euro

gr jan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.