Mercedes-Benz C-Klasse: storende radiozenders

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800 cc

In mijn auto heb ik een pioneer F920BT. Deze was al aanwezig toen ik de auto kocht. Het volgende probleem doet zich nu voor.


De zenders storen. Slechte ontvangst is het probleem. Dit schijnt meer voor te komen maar een oplossing kan ik niet vinden.
Een kennis van mij heeft er naar gekeken maar om dat er geen stroomschema is kan hij niet zien hoe en welke bedrading niet goed zit of anders moet. Het vermoeden bestaat dat er geen stroom op de antenne staat maar zomaar diverse draadjes ergen in stoopen werkt naturrlijk niet. Mijn vraag: heeft iemand een stroomschem van de audioaansluiting of kent iemand dit pprobleem en heeft de oplossing.

Veel dank,

Wim

willempie1954

Geplaatst door willempie1954 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 11 jaar geleden

Weet je wat voor radio er eerst in zit (misschien nog een instructieboekje)?

willempie1954 (0), 11 jaar geleden

Nee, dit is mij onbekend. Het rare is dat toe ik de auto een half jaar geleden kocht het systeem het wel deed.
Als je in de pioneer een losse antenne doet dat gaat ie als een speer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.