Mercedes-Benz C-Klasse: Becker audio 10

Bouwjaar: 2001

Wie kan mij helpen, ik heb een becker audio 10 ingebouwd + alle orginele speakers (7 stuks )er zat namelijk niets in de auto in ook nooit gezeten. Na het aanzetten kwam het eertste probleem "PROD" in het display, moet dus bij dealer bekend gemaakt worden aan de auto dus naar de dealer zo gebeurd dacht ik.
Niet dus nu zegt men dat er waarschijnlijk een aansluiting te weinig of niet aangesloten zit want de testkast herkent de radio niet???? Ik weet zeker dat ik alles aangesloten heb. Wie weet wat te doen.

dupl-u-11501-5dd147efc3164+yoery

Geplaatst door dupl-u-11501-5dd147efc3164+yoery (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

rene9492 (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo john
in de din aansluiting op het radio toestel moeten 2 CAN draden aangesloten worden. deze komen in kamer C te zitten alleen de exacte pin posities kan ik zo niet zeggen, moet ik na kijken in het schema, wil het maandag wel nazoeken.

dupl-u-11501-5dd147efc3164+yoery (0) PRO, 18 jaar geleden

Hallo Rene,
Als je dat wil doen heel graag, anders moet ik toch naar de dealer om het op te laten lossen en daar gaat een hoop tijd en geld in zitten zeggen ze daar.

ronald10422 (0) PRO, 18 jaar geleden

je moet ook nog een enkele draad na diognose stekker aan sluiten (van uit de radio) want dan pas kunje de radio via star-diognose ook uit lezen maar dat kan rene ook uit zoeken

rene9492 (0) PRO, 18 jaar geleden

Hallo John sorry voor de late reactie, maar dit zijn de gegevens.
radio Din stekker kamer A pin 2 diagnose draad naar stekker 11 pin 2 van de SAM-voor(zek kast LV onderzijde)in deze SAM voor,controleren of de draad van stekker 3 pin 4 naar de diagnose stekker(X11/14 LV onder het stuur)pin 12 aangesloten is anders ook deze draad aanleggen. in de radio Din stekker kamer C pin 1 CAN HI (bruin rood) en pin 2 CAN LO (bruin) aansluiten op potentiaal verdeler CAN in de LV dorpel kabel goot, deze can leidingen kun je op een vrije positie aansluiten in deze can verdeler.(als je de LV kabelgoot opend vind je een zwarte stekker (6 cm x 0.5 cm) verbinding waar ongeveer 6 stekkertjes op aangesloten zitten met allemaal bruin rood en bruine draden hier op moeten de CAN draden aangesloten worden op een vrije positie.)veel plezier

dupl-u-11501-5dd147efc3164+yoery (0) PRO, 18 jaar geleden

Hallo Rene, bedankt voor je reactie en alle moeite ik ga er mee aan de gang en hoop er uit te komen ik laat het weten als ik meer weet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.