Mercedes-Benz E-Klasse: bekleding

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine

Goede middag nog ff voor de wedstrijd,

ik heb een w210 combi waarvan de hendel voor het dichtklappen van de R-achter stoel kapot is , mijn vraag is kan iemand me uitleggen hoe ik deze toch dicht kan doen.

Omdat er ook een rolhoes/rolo in zit kan ik dat andere gedeelte ook niet dichtklappen.

alvast bedankt.

yaya

Geplaatst door yaya , lid sinds 16 jaar geleden

3 Reacties

dockedmarc1, 11 jaar geleden

de rollo kan je er uit schuiven, naar de linker kant toe trekken/duwen.

wat bedoel je met hendel voor dichtklappen, er zit een hendel om de stoel te ontgrendelen en neer te klappen en om hem weer dicht te doen moet hij gewoon omhoog en valt dan in een slot, dus ik snap de vraag niet helemaal.

yaya, 11 jaar geleden

ja ik bedoel die hendel voor het ontgrendelen , dat gedeelte wat je omhoog moet trekken ontbreekt (zo heb ik hem ook gekocht).

de rollo kan er pas uit als ik de stoel ontgrendel en neerklap toch ?

yaya, 11 jaar geleden

Ondertussen zelf mijn probleem opgelost (wel moeilijk als je niet weet hoe het inelkaar zit) , in de stoel was er meer afgebroken dan ik dacht ,ik zag het pas toen dat kunststof gedeelte scheurde en er onder kon kijken .
op dat afgebroken gedeelte gedrukt en toen kwam de stoel los afdekhoes/rolo er uit en snel naar ikea kast ophalen voor m'n dochter haha

bedankt .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.