Mercedes-Benz 220: Binnenverlichting bromt

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2200

Als ik de auto start en ga rijden ,heb ik een brommend geluid voorin bij de binnenverlichting en de schakelaars.dit houd na een poosje op. Hij doet het nu alleen weer,gezien het kouder wordt. Zomers heb ik er geen last van. Heb de lampjes er ook al uit gehad, lost echter niets op. Kan het niet vinden. Iemand mischien een idee,wat dit kan zijn. Gr,Henk.

mobiel

Geplaatst door mobiel (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 220? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

DDT (0) PRO, 16 jaar geleden

Is waarschijnlijk het ventilatortje van je interieurtemperatuur sensor, deze zit nl. ingebouwd in je binnenverlichting-console.
Vervuiling door aangetrokken stof is vaak de oorzaak, schoonblazen wil wel eens helpen.

mobiel (0), 16 jaar geleden

Vanmorgen het nogmaals los gehaalt.Was inderdaad het ventilatoretje wat bromde.Eerst met uitblazen geprbeerd,lukte niet.Vervolgens er maar wat silliconensprai in gespoten,en het hinderlijke gebrom is nu over.Hopenlijk blijft het hierbij. Bij deze harstikke bedankt,gr,Henk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 220 of stel zelf een nieuwe vraag.