Mercedes-Benz 220: Speling stuurhuis

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2200

Hallo,ik heb wat speling op het stuurhuis,is dit eventueel te stellen,bv via een stelschroef,of houdt het toch in tzt het stuurhuis te verwisselen.gr,Henk.

mobiel

Geplaatst door mobiel (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 220? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

spanbandje (0) PRO, 16 jaar geleden

Het stuurhuis is goed af te stellen, het moet officeel met een moment meter, maar het is goed te doen in de auto, krik de auto op met de wielen vrij. zet het stuur in de middenstand draai de inbusbout met decontramoer los draai de inbus stap voor stap uit, en voel of de speling minder wordt anders indraaien, na elke instelling moet je de wielen met de hand van links naar rechts kunnen bewegen, het stuurhuis is versleten in de middenstand als je het daar spelingvrij afsteld is er de mogenlijkheid dat als je het stuur draait het huis intern vastloopt, dus elke keer controleren of de wielen nog soepel van links naar rechts draaien, anders is er de mogenlijheid dat het stuur na de bocht niet vanzelf meer naar de rechtuitstand gaat.
M.v.g. Marcel.

mobiel (0), 16 jaar geleden

Mooi bedankt,gr,Henk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 220 of stel zelf een nieuwe vraag.