Mercedes-Benz 220: storingen in elektronica

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel

De auto heeft een electronisch contactsleutel met infrarood. De ene keer start de auto wel en een andere keer maakt hij helemaal geen contact en werkt niks meer. Daarnaast doet de ene keer de ruitenwisser of richtingaanwijzer het wel de andere keer weer niet. Ook de radio is er in een keer mee opgehouden. Heeft iemand enig idee waar dit aan kan liggen en waar naar gekeken kan worden?
De auto hebben we ook laten uitlezen en werd aangegeven dat er ergens een te lage spanning op staat, dit kan zijn door een slechte draad of dat er iets los zit, maar of dat het enige is weten we niet dat moet ook nog doorgemeten worden welke kabel niet goed is. Onder de paravan is lekkage geweest wat inmiddels verholpen is en nu weer droog is. Is iemand hier bekend mee en kan je ons laten weten waar een en ander aan kan liggen?

tim15

Geplaatst door tim15 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 220? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

mart-vervoort (0) PRO, 16 jaar geleden

controleer de massa .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 220 of stel zelf een nieuwe vraag.