Mercedes-Benz 220: service interval e 220cdi 2006

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2 cdi

bestaat mogelijkheid om intervalsysteem uit te schakelen,en hoe wordt dit ingesteld,voor rijders die minder dan 1000Okm per jaarafleggen lukt niet voor de interval met autodata.
Hoe de interval juist gebruiken?

dirk

dvcars

Geplaatst door dvcars (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 220? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

nic (0) PRO, 16 jaar geleden

hij heeft assystplus er wordt rekening met km stand leeftijd en gebruik gehouden de computer berekend zelf met verschillende variabele wanneer er service nodig is. het is mogelijk door invoeren van andere oliesoort in assystplus regeleenheid een kortere af langere interval te geven. hij houd namelijk ook rekening met de oliekwaliteit die in is geprogrammeerd. ik weet niet of universele diagnose testers dit ook kunnen ik zal met de multidiag die wij ook hebben het eens testen. de serviceinterval is niet uit te schakelen. wel te resetten en oliesoort te programmeren kan ook via combi instrument.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 220 of stel zelf een nieuwe vraag.