Mercedes-Benz 210: Binnenverlichting w210

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel

Klein probleempje/ongemak met deze w210,

Binnenverlichting schakelt niet in bij openen van een van de portieren, ook display (km-stand) licht niet op bij openen portier.
tevens geeft het alarm geen geluidssignaal en geen knipperlicht bij het vergrendelen van de auto, bij ontgrendelen weer wel!

De meeste w210's hebben een schakelaar voor de portierfunctie in de dakconsole zitten maar deze auto heeft een taxipakket waardoor deze schakelaar mist, op deze plaats zit een schakelaar voor de extra leeslampjes.

Iemand enig idee wat er aan de hand is, zal vast een instelling zijn maar welke en hoe?

Gr.

Eddy

edmar2543

Geplaatst door edmar2543 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 16 jaar geleden

werkt de portierschakelaar wel?(slecht of geen contact met massa)

mvg,
Hans.

edmar2543 (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik zal de portierschakelaar(s) eens demonteren om het uit te sluiten, maar ook als een van de andere 3 portieren wordt geopend gaat de binnenverlichting niet aan zowel voor als achter niet.

Gr.

Eddy

nic (0) PRO, 16 jaar geleden

alarmlicht singalering en binnenlichten gaan allen via DBE klinkt als een defect of uitgeschakeld DakBedieningsEenheid uitlezen en functiecontrole uitvoeren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.