Mercedes-Benz E-Klasse: Boegies vervangen mercedes e-klasse.... Rotwerk.

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220d

Ik zou graag een gloeiboegie willen vervangen en heb het al een keertje gedaan toen was de gloeiboegie om zijn as afgebroken en heb ik m laten uitboren. Kosten 130 euro. Nu wil ik het dit keer goed doen het probleem is dat die boegies muurvast zitten in de cilinderkop. Iemand tips? Wellicht iemand die dit vaker doet.

MB_e-class

Geplaatst door MB_e-class , lid sinds 9 jaar geleden

3 Reacties

Ralf_Jensen PRO, 9 jaar geleden

Daar is speciaal gereedschap voor. Ik geloof een resonerende drukstift die tegelijk een draaiende beweging maakt. Op perslucht. Laat dit anders doen, voordat je er wederom een afbreekt.

Ramjod PRO, 9 jaar geleden

Als motor goed warm is de stiften losdraaien wil wel eens helpen.

Harry4233 PRO, 9 jaar geleden

idd resonereer apparaat anders paar x inspuiten met wd40 en bij licht warme motor uitdraaien GOED opletten dat je de sleutel er recht opzet!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.