Mercedes-Benz C-Klasse: Bonken

Bouwjaar: 1995

Het ineens remmen tijdens het achteruitrijden hoor ik een flinke bonk.Dit hoor ik niet tijdens het remmen bij vooruitrijden.

lgaita

Geplaatst door lgaita (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

flow (0), 19 jaar geleden

Is dit allen maar één keer of blijft het bonken als je achteruit rijd en remt ,dus remmen en dan weer los en dan weer remmen.

izzi (0) PRO, 18 jaar geleden

wat is je kilometerstand ? het kunnen wel eens de rubber bussen van de voortse wieldraagarmen zijn (de driehoek onderaan)

lgaita (0), 18 jaar geleden

Dit is allen maar één keer bonken als ik achteruit rij en rem ,dus remmen en dan weer los en dan weer remmen.

mr-moh (0) PRO, 18 jaar geleden

Kan geen kwaad! Dit komt doordat je achteruit rijdt en remt, de remblokjes bewegen dan een stukje mee in het remcilinderhuis, wegens speling.

lgaita (0), 18 jaar geleden

Het was de rubber bussen van de voorste wieldraagarm zoals MB sterretje hier boven heeft benoemd, ik heb ze vervangen en het bonken is weg, mijn vraag is nu moet ik de auto opnieuw uitlijnen of niet? bedankt MB

izzi (0) PRO, 18 jaar geleden

uitlijnen is niet nodig ,tenzij je er echt hinder van vind

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.