Mercedes-Benz C-Klasse: remvloeistf en koppeling vloeistof

Bouwjaar: 1997

Kan bij beide de vloeistof ververst worden door middel van op de pedalen te trappen of word aangeraden het bij de dealer te doen ivm abs of dergelijke

Ger3524

Geplaatst door Ger3524 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Luiehond (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik heb het gedaan bij een c sportcoupe, maar het is geen pretje om de koppeling te ontluchten! Het is echter goed te doen met 2 man. Met de hand wel te verstaan. Met een remvloeistofververser gaat het sneller, hoewel je voor de koppeling een iets andere aanpak nodig hebt. Duw met een bandenlichter het druklager tegen de drukkracht in. Laat de 2e persoon het pedaal helemaal indrukken, en vasthouden. Haal nu de bandenlichter eraf, en open de nippel. Als de druk weg is, doe de nippel weer dicht, laat het pedaal weer los, en herhaal de procedure!
Greetz, sjoerd

Ger3524 (0) PRO, 18 jaar geleden

bedanky sjoerd het is gelukt hoor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.