Mercedes-Benz C-Klasse: Bonkend geluid achterin

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: c220 cdi

Sinds kort heb ik een C-klasse combi, met een bonkend geluid achterin als je over een oneffenheid of een putdeksel bijv. rijdt. De achterveren zijn vernieuwd omdat er een gebroken was. Dat heeft niet geholpen. Ik hoorde dat het een mercedes kwaal is, en dat het aan een busje of iets dergelijks zou kunnen liggen.
Wie snapt hier iets van en heeft een suggestie?
Vr gr Jan

MBauto

Geplaatst door MBauto (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

laat je achterwiel ophanging controlerel. kan zyn dat er speling op de ophangrubbers zit.de achteras hangt helemaal inde rubbers als deze versleten zyn kryg je van deze klachten mgv martin

MBauto (0), 18 jaar geleden

Vandaag is de auto nog onderzocht op de wielophanging, niets bijzonders te zien aan de rubbers en verder geen speling te constateren. Als je rijdt is wel veel lawaai bij oneffenheid. Kan het dan alleen van de schokbrekers komen?
Dank Martin voor je reactie

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

laat je schokbrekers even controleren. als ze versleten zyn zit er meestal vrye slag op dus dat zou het probleem kunnen zyn. dan hoor je een klappererd of bonkend geluid

MBauto (0), 18 jaar geleden

Ok dat ga ik doen.

MBauto (0), 18 jaar geleden

Blijkt achteraf de nieuwe veer te zijn die niet goed in de veerschotel valt. Gelukkig opgelost nu.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.