Mercedes-Benz C-Klasse: brandstofmeter

Bouwjaar: 1999

Gisteren heb ik voor mijn mercedes c-klasse 220 cdi een additief toegevoegd, omdat dit mogelijk een verbeterde loop van de dieselmoter zou kunnen geven. Na een paar kilometer na stilstand de motor weer te hebben gestart, stond de brandstofmeter ineens op het laagste niveau, dit terwijl ik net de tank hand volgegooid. De ochtend daarop stond de meter ineens op geheel vol en bleef daarop ook na een lange rit op staan.

Is het additief mogelijk de oorzaak van het probleem. Wie is er bekend met het probleem en zo ja wat te doen.

Alvast bedankt voor de reacties.

Mvg

R. ter Bruggen

rene41

Geplaatst door rene41 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

izzi (0) PRO, 18 jaar geleden

heb je misschien getankt met je contact aan ,dan kan het wel eens gebeuren dat de meter onjuist aangeeft.

rene41 (0), 18 jaar geleden

Nee, ik haal altijd de sleutel uit de auto tijdens het tanken.

MBo (0), 18 jaar geleden

Brandstof meters bij dit model schijnen nogal wat kwaaltjes te hebben. Ik heb dit bij mijn auto ook, c250TD uit 99. Je kunt twee dingen doen; nieuwe brandstof meters kopen; het zijn er namelijk 2 a 130 euro. Of je gooit de tank niet helemaal vol, de meter raken namelijk in de war als de tank helemaal vol zit.

rene41 (0), 18 jaar geleden

Bedankt voor de adviezen !

Met vriendelijke groet,

R. ter Bruggen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.