Mercedes-Benz E-Klasse w210: Brommen/rammelen bij stationair draaien (automaat bak?)

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

Deze auto maakt een brommend?rammelend geluid bij stationair draaien, vooral als hij koud is.Kan dit de automaat bak zijn?Deze schakelt gewoon goed alleen als hij koud is duurt de eerste keer schakelen wat langer.

m.priems

Geplaatst door m.priems PRO , lid sinds 15 jaar geleden

4 Reacties

mart-vervoort PRO, 15 jaar geleden

kyk eens naar je motorsteunen.ook die v/d versnellingsbak.als deze versleten zyn kryg je dat brommend geluid .succes martin

jarno5178 PRO, 15 jaar geleden

Kijk even of de dynamopoeli niet vast zit, dit is meestal een vrijlooppoeli en als deze vast zitten krijg je stationair een heel raar rammelend geluid.

harry folkers PRO, 15 jaar geleden

kijk maar eens naar je riemspanner waarschijnlijk klappert deze orginele riem monteren en bij sommige types zit er geen trillings demper op als deze er niet op zit kun je deze als nog monteren dit is ook een modeficatie vrgr harry

Hans4040 PRO, 15 jaar geleden

Van de trillingsdemper zelf willen de rubbers wel uitlopen , waardoor er ruimte op komt en de demper gaat trillen.
Een nieuwe kost €50,=

mvg,
Hans.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.