Mercedes-Benz C-Klasse: c220 D houd in bij de 2000 toeren en vooral als het geregend h

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220

mannen, ik heb het volgende probleem. Ik heb een c220 diesel uit 1997. Als ik rond de 2000 toeren ga zitten en ik blijf constant rond die toeren rijden ongeacht de
versnelling.Dan houd de motor in en het lijkt net alsof deze geen diesel krijg of iets anders.Als het heeft geregend word dit probleem erger. Als je het goed optrekt merk je helemaal niets van dit probleem. Ik ben bij de Benz dealer geweest die hebben hem toen uitgelezen en de storingen gereset.uurtje werk 100 euries 15 min later had ik weer het zelfde probleem.wie o wie weet wat er hier aan de hand is ik word helemaal gek.Pomp is getest en die was goed hij is 10.000 km geleden vervangen.

ziggy-spliff

Geplaatst door ziggy-spliff (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

spanbandje (0) PRO, 16 jaar geleden

zitten er rondom de zelfde maat banden onder de auto ? want als die maat afwijkt dan krijg je soms ook vreemde storingen,zonder foutcode`s
succes Marcel

frans49 (0) PRO, 16 jaar geleden

Kijk eens naar de leiding van de inlaatdruksensor . Deze zit vooraan op de in laatcollecteur (zwart rubberslangetje met groen tussenstuk) net achter de servopomp . Gebeurt vaker dat dit groene tussenstukje vervuilt wordt . Ga er met een klein boortje door .

vraagje (0), 16 jaar geleden

.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.