Mercedes-Benz C-Klasse: c220(w203) met elektrische problemen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220

hallo, ik hoop dat jullie me een paar tips kunnen geven

1) de rechter voorzetel: de elektrische knopjes werken niet, ik heb al in de handleiding gekeken en de zekering vervangen maar telkens ik de zekering insteekt: gaat die KAPOT!

2) rechter deur: de centrale vergrendeling blijft hangen terwijl bij al de andere deuren open gaat; ik moet telkens 2 á 5 keer op de sleutel drukken.

3) Linker deur (bestuurders deur): als de wagen KOUD is gaat GEEN enkel knopjes werken(dus volledig paneel bij het linker deur): voor de ruiten, voor het buitenpiegel EN als ik knipperlicht naar links gaat mijn knipperlicht bij het linker buitenspiegel kap onregelmatig knipperen.
Na 1 uur rijden ofzo begint die te werken.

wie kan me helpen?

met vriendelijke groet, miguel

mabb1988

Geplaatst door mabb1988 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

izzi (0) PRO, 17 jaar geleden

voor je zetel moet je de achterste paneel van je zetel verwijderen en de bekabeling van je zetel verleggen ,deze zal zeer waarschijnlijk doorgeschuurdzijn in het scharnierpunt aan het tandwiel van de verstelling van je rugleuning (meest voorkomend bij dit model)
voor je rechter deur zal je het deurslot moeten vervangen tevens een ziekte van de c en e klasse
en voor je linker deur is het hoogstwaarschijnlijk je deurstuurdoos die niet goed meer functioneerd ,maar hiervoor laat je best even de stuurdoos uitlezen van je linker voordeur bij de dealer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.