Mercedes-Benz SLK 200: Cabrio klapdak

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 111, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 100

Beste allemaal,
Ik hoop dat iemand mij kan helpen met het volgende probleem inzake mijn dak van de slk r170. Ondanks mijn auto gepakt met zonnig weer en bij het open doen was er geen enkel probleem.
Maar bij het terug zetten van de auto ging dat dak op geen enkele mogelijk wijze meer dicht. Maar ook krijg ik via de noodmechnic ook geen beweging in de kofferklep want deze kan je dan naar achteren trekken om je dak handmatig er op te zetten... maar aan de linkerkant blijft het een soort in een klem zitten. Ondanks dat ik aan de hendeltje trek. Maar goed ook moet het straks automatisch weer werken wat kan dat zijn dan ? Is er een zekering kapot of een dak cilinder wat niet werkt of is er er ergens een draadbreuk. De dealer weet het totaal niet dus aan de Mercedes dealer heb ik niks want de storing geeft de computer ook niet aan...

mercedes4

Geplaatst door mercedes4 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz SLK-klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (945) PRO, 5 jaar geleden

Gebeurt er helemaal niets , geen geluid of lopen van de pomp , zekeringen al wel gecontroleerd ?
Links en rechts zitten een vanghaak , duw eens op de klep en ontgrendel meteen , misschien gaat het te zwaar.

mercedes4 (0), 5 jaar geleden

Oké dat gaan wij dan proberen

mercedes4 (0), 5 jaar geleden

Is opgelost

mercedes4 (0), 5 jaar geleden

Is opgelost bleek de zekering te zijn en ook is het dak goed gesmeerd daardoor loopt het ook allemaal heerlijk soepel voor het systeem.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz SLK-klasse of stel zelf een nieuwe vraag.