Mercedes-Benz SLK 200: Remlichtschakelaar slk r170

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 111, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 100

Beste allemaal,
Ondanks is mijn slk uitgelezen inzake het branden van de BAS ASR lampje en het symbool van een kapot lampje. Want mijn remlichten deden het niet. Nu kwam de dealer er achter dat de remlichtschakelaar onder het pedaal kapot was of in de buurt van het rempedaal onderdeel was iets van 18 euro dus ik was blij want even deed alles het weer volledig dus geen waarschuwingen van het bas systeem meer op het dasboard. Maar wat schets mijn verbazing ondanks ging het weer allemaal branden. Wat kan dat zijn ? Om nu weer een nieuwe remlichtschakelaar te halen om dat deze weer kapot is lijkt mij vreemd. Want heb hem nu al 3 keer vervangen. Dus is er iets anders aan de hand of is de bas /ASR pomp of iets anders ergs kapot ?

mercedes4

Geplaatst door mercedes4 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz SLK-klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldford (0) PRO, 5 jaar geleden

Branden je remlichten nu wel dan?
Zo ja, toch maar weer uitlezen en dan de foutcode(s) hier plaatsen (exacte tekst en nummer).
Zo nee, dan zit het probleem in het circuit van de remlichten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz SLK-klasse of stel zelf een nieuwe vraag.