Mercedes-Benz 300 SL U9: Cabriodak 300SL

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 300

Het lampje van de rolbeugel blijft continue branden, als ik de kap wil openen brand het lampje niet en gebeurt er ook verder helmaal niets. Het systeem is helemaal dood.
Kan iemand hier iets van zeggen.In de garage beginnen ze al te zeggen, ja dat is een probleem, dat weten we ook niet, we zullen ook moeten gaan zoeken!! nou dan weet je het wel!!! dat wordt een enorme dure rekening.

Xero

Geplaatst door Xero (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

vraagje (0), 15 jaar geleden

tja je wil mercedes rijden,,,,, of niet

izzi (0) PRO, 15 jaar geleden

en hoe staat de rolbeugel ,werkt deze nog kan je deze nog bedienen.
als het lampje van de rolbeugel brandt wil dit zeggen dat de rolbeugel niet in zen eindpositie staat ,waardoor het dak ook niet gaat reageren ,ik zou de eindschakelaars van de rolbeugel eens proberen te zoeken en controleren ,tevens de 2 sensoren met stangetje onderaan de wagen op de achterste draagarm ,deze breken wel eens af waardoor de rolbeugel uitgaat
veel succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 of stel zelf een nieuwe vraag.