Mercedes-Benz 638: Cardanas kant boite

Brandstof: Diesel

Hoi,
Ik ben nieuw hier en heb een vito w638
Nu het probleem,ik heb mijn linker cardanas verwijderd en krijg hem niet meer gemonteerd. De homokeniet tegen de boite is uiteengevallen☹️

antonio vg-1

Geplaatst door antonio vg-1 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

antonio vg-1 (0), 6 jaar geleden

Hallo, nu zit de cardan er terug op nu draait mijn wiel niet meer (zit vast),alles zit juist gemonteerd hij staat in neutraal kan toch niet zijn omdat de batterij afgekoppeld is?
Groeten

voyager (0), 6 jaar geleden

Automaat of handgeschakeld?

antonio vg-1 (0), 6 jaar geleden

Manueel
De cardan zat er teug in nu weer eruitgevlogen en de as uit de boit ook eruit

voyager (0), 6 jaar geleden

Het kan niet zomaar uitvallen.Dat wil zeggen dat de montage niet zoals voorgeschreven uitgevoerd was.

kaleido 1 (1445) PRO, 6 jaar geleden

Maak eens een foto .

antonio vg-1 (0), 6 jaar geleden

De cardan zit op zich wel goed in mekaar,ik denk dat het probleem ergens anders zit,ik krijg hem gewoon niet recht in de boite geduwd. Tis precies dat de boite overheld.

PeterK011 (5), 6 jaar geleden

de cardan zit toch geschroefd op de flens van de versnellingsbak ? met 6 schroeven ?

antonio vg-1 (0), 6 jaar geleden

Die zit idd geschroefd,maar het probleem is wat ik ook doe ik krijg de cardan niet recht op de flens van de boite gecentreerd tenzij ik de veerpoot opkrik dan wel en als alles ineen zit en ik zet de auto terug op zijn wielen vliegt de stofkap eraf en de homokeniet springt eruit

antonio vg-1 (0), 6 jaar geleden

Nieuwe cardan gekocht,dus dat probleem is van de baan. Nu moet de as met flens die in de boite zit nog worden vervangen,is dat eruit en nieuwe erin of mort er op iets speciaals gelet worden?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.