Mercedes-Benz 250: Cardanrevisie goedkoop te laten doen?

Bouwjaar: 1992

Hallo weet iemand een adres in het midden van het land waar je goedkoop je cardan kan laten reviseren of is het makkelijker een sloper te kopen? Vul je een cardan voor een 250 station w124 helamaal af of gaat er minder in? En tot slot heb ik asd op mijn cardan zitten (automatisch sper is dit makkelijk opnieuw aan te sluiten of weg te laten? Ziet er allemaal nogal specialistisch uit. Auto bonkt en zoemt nu behoorlijk maar heb niet echt veel zin een paar duizend euro in m'n 92ér te stoppen(is al te vaak gebeurd)

harmen4141

Geplaatst door harmen4141 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 250? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

je kunt proberen een keer olie verversen en slick 50 by gooien. heb daar goeie ervaringen mee opgedaan. het bonken zal je hardyschyf zyn.[ uitgeslagen]

Santa (0), 18 jaar geleden

Wonderen EN oplossingen komen uit mensenhanden, NIET uit potjes, blikjes of flesjes......

Hans4040 (355) PRO, 18 jaar geleden

Slick 50 is geen wondermiddel.
Het is gewoon een toevoeging die een teflon (PTFE) laag aanbrengt op de metalen delen in de motor en zodoende een beetje de slijtage opheft.
Ik heb er ook goede ervaringen mee.

mvg,
Hans.

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

hy wilde toch niet te veel geld spenderen.dat dit niet de juiste oplossing is weet iedereen. maar ik heb er goede ervaringen mee gehad en in it geval goedkoop

harmen4141 (0), 18 jaar geleden

hoi alvast bedankt voor de reacties, dat slick 50 zit er al in geloof ik, wielager is ook al vervangen dus de hardyschijf zal ik eens proberen, kan ik volgens mij goed zelf. en dat cardan moet ik nog maar eens over denken, volgens de dealer valt 't niet uit elkaar maar toch.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 250 of stel zelf een nieuwe vraag.