Mercedes-Benz 250: afgekeurd bevestiging achteras

Bouwjaar: 1986, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2479 cc

mijn 250 stationwagen is afgekeurd voor de bevestiging van de achteras.warschijnlijk bedoelen ze de 4 rubbers waarmee de achteras vast zit,hoe moet ik die veranderen en is daar speciaal gereedschap vor nodig?dank alvast. mvg gerrit

Van11714

Geplaatst door Van11714 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 250? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Robk10136 (0) PRO, 17 jaar geleden

De chassisbalk van de achterste bevesteging van het subframe scheurt in, bij de eerste type's kan dit gebeuren.De rubbers komt niet vaak voor en is geen reden voor afkeur.

Gr Rob

Bart449 (0) PRO, 17 jaar geleden

Waarschijnlijk zijn de voorste rubbers van het zadel, het achterste subframe, gescheurd. Die moet je dan vervangen. Is speciaal gereedschap voor nodig, met name een trekker. Dit om de rubber te verwijderen en de nieuwe terug te plaatsen.

Van11714 (0) PRO, 17 jaar geleden

bedankt voor uw antwoord,moet met daarvoor de hele achteras demonteren?dat gereedschap is dat origineel van mercedes of kan men dat gewon in de handel kopen?groetjes gerrit

jogr63 (0), 17 jaar geleden

Als het de "rubbers van Bart" zijn, kan dat met ingebouwde achteras, zonder speciaal gereedschap je kan ze eruit slaan met hamer en bv. een schroevedraaier maar is wel een vervelende klus.

theo11340 (0) PRO, 17 jaar geleden

hallo
de rubbers zijn zonder special gereedschap te vervangen,achteras iets laten zakken en dan met een beitel of grote schroevendraaier kun je ze eruit kloppen
groetjes theo

Van11714 (0) PRO, 17 jaar geleden

is intussen reeds een tijdje gedaan zoals Theo zegt,toch bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 250 of stel zelf een nieuwe vraag.