Mercedes-Benz C-Klasse: Carkit radio

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 200 cdi

Heb een vraag.Recent kocht ik een mercedes 200 cdi automaat diesel.Graag wil ik een carkit laten inbouwen.Nu zie ik wel dat er een knop op het stuur zit die aangeeft dat er een mogelijkheid tot telefoonaansluiting op zit, wat dit ook moge betekenen.Nu is het niet zo eenvoudig om zomaar een carkit in te bouwen, want de moderne electronica gaat dan haperen of stotteren als ik iets doe wat de computer van zo'n auto niet bevalt.Moet ik per definitie naar een Mercedes garage om een carkit in te bouwen, of is het mogelijk dit door een gewone garage te laten doen?

Graag een oplossing

Met dank

Fabritius

Geplaatst door Fabritius (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

eddyarc (100), 14 jaar geleden

Het is mogelijk dit in een hifi zaak te laten plaatsen dat is geen enkel probleem

dockedmarc1 (0), 14 jaar geleden

zo te zien heeft u een w203 zoals dat heet.
in deze modelen kunt u niet zomaar een carkit inbouwen, de persoon die dit wil gaan doen zal heel goed moeten weten hoe het zit, want gewoon een parrot achter de radio aansluiten gaat niet.

het kan ook nog zo zijn dat er dus een carkit van benz origineel in zit, hier is dan een hele mooie oplossing voor via www.converterman.nl

marc

eddyarc (100), 14 jaar geleden

achter de radio niet maar kan wel worden aangesloten!!!

dockedmarc1 (0), 14 jaar geleden

dan wil ik wel weten hoe dat moet?

volgens mijn gegevens zou het niet kunnen vanwegen de can-bus die er in zit, maar iets bij leren sta ik altijd voor open.

marc

paulmichiel (0) PRO, 14 jaar geleden

Parrot kan er gewoon tussen doch wel met verloopstekker en de stuurbediening werkt dan pas na toevoeging van een extra adapter, google er maar eens op.

dockedmarc1 (0), 14 jaar geleden

ok, tanks voor het antwoord.

weer iets wijzer. ;)

groeten marc

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.