Mercedes-Benz : cdi loopt niet

Heren,

auto is binnegekomen met afgebroken boutje van verstuiver uiteraard, verstuivers er allemaal uitgehad alles netjes en schoongemaakt en getest, na montage wil de auto niet meer lopen start loopt 1 seconde, en slaat weer af, meet dan ook geen puls meer op verstuivers die valt dan ook weg, iemand een idee?

Harry4233

Geplaatst door Harry4233 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Siem Bijman (160) PRO, 18 jaar geleden

Als de druk te laag is, stopt de aansturing ook. Zit toch aan lucht te denken.Filter misschien ook vervangen?

spanbandje (0) PRO, 18 jaar geleden

Als je de raildruk sensor verwijderd kun je de motor starten,en controleren of er diesel uit het einde van de rail komt als dit zo is sensor met een beetje vet op de o ring weer terug monteren en dan moet de wagen weer lopen
succes Marcel

Theo11321 (0) PRO, 18 jaar geleden

hoi harry je moet gewoon lucht op de tank zetten dan krijgt hij meer druk dan gaat hij zeker aan de loop want ik doe dat ook altijd ik had het zelfde probleem ook psttttt niet door vertelen hoor ha ha ha beste........

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Overig of stel zelf een nieuwe vraag.