Mercedes-Benz E-Klasse: centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine

Hallo,
ik heb een mercedes E 200 waarvan de centrale deurvergrendeling automatich weer opengaat enige tijd nadat ik deze heb gesloten. Het alarm blijft er wel opstaan. Ook als we met de sleutel de auto sluiten gaan de deuren weer open, na enige tijd.De deuren gaan na ongeveer een 1/2 uur of nog langer open. Het sleutelslot aan bestuurders kant werkt niet meer met de sleutel deze gaat er niet meer helemaal in.Wie heeft er raad voor mij? Alvast bedankt
Frank

frank. th

Geplaatst door frank. th (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

igl307 (0), 15 jaar geleden

wat wel regelmatig voorkomt is de pomp die defect gaat. Ik kan het natuurlijk niet vanbuiten zeggen want het is beter dat ik terplaatse ben om het te bekijken.

In ieder geval de pomp is wel zowat het meestvoorkomende, die is geplaatst rechts onder de zit van de achterbank. Eventueel het slot van de bestuurdersdeur ook eens nakijken, mss dat daar een hapering zit ofzo

grtz

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.