Mercedes-Benz Vito: centrale vergrendeling

Brandstof: Diesel, Motorcode: 108cdi

De garage heeft na reparatie per abuis de stekkers van de achterruit verwarming en de centrale vergrendeling verwisselt. Stekkers weer correct geplaatst maar sindsdien werkt het allemaal niet meer zoals het moet. Vaak moet ik twee of drie keer de knop indrukken om te vergrendelen omdat de deuren vanzelf weer van het slot gaan. Wat kan ik hier aan doen?
Als ik het portier open gaan de toerenteller en de kilometerteller gekke dingen doen, soms blijft alles hangen en rij ik 180 in de bebouwde kom aldus de teller....

edje500

Geplaatst door edje500 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1580) PRO, 10 jaar geleden

Wat zegt de garage hier over ?

edje500 (0), 10 jaar geleden

Ben nog niet bij de garage geweest. Achterklep wordt niet meer gesloten en moet ik handmatig doen.

kaleido 1 (1580) PRO, 10 jaar geleden

Is dat niet verstandiger dan , ik bedoel zij maken een fout ? of valt er al niks meer te verhalen , omdat je zelf al aan het knutselen bent geweest ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.