Mercedes-Benz 2001: Clk 200 cabrio hoofdsteunen geblokkeerd

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 2000

Clk 200 cabrio hoofdsteunen staan naar boven rollbar beveiliging. Schakelaar hoofdsteunen naar boven drukken aantal seconden werkt ook niet,ik hoor enkel een klik. Ik heb geprobeerd ze manueel naar beneden te halen door middel van tussen de hoofdsteunen een lange pin in te duwen en de security klep te ontgrendelen maar de kleppen zit ook geblokkeerd en zitten muurvast.is er nog een mogelijkheid om deze naar beneden te krijgen of is misschien de motor doe de hoofdsteunen bediend stuk want daar hoor ik enkel een klik. Iemand ervaring hiermee of is het aangeraden bij mercedes langs te gaan?

mouradboom

Geplaatst door mouradboom (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 320? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

mouradboom (0), 7 jaar geleden

Foto is een voorbeeld van een w209 die ik heb bekeken op YouTube dus ik vermoed dat de ontgrendeling op dezelfde manier gebeurt of zie ik dat verkeerd?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 320 of stel zelf een nieuwe vraag.