Mercedes-Benz 320: luchtvering achter zakt

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 3.0cdi

Luchtvering achter zakt bij stilstand als je hem even laat lopen en hij weer vol is hoor je bij de luchtbalgen achter onder de auto lucht lekkage slangetjes zijn luchtdicht lijkt of de balgen inwendig lekken eerst lekt links en daarna gaat rechts ook lekken.

Zijn de luchtbalgen dan aan vervanging toe of kan er meer aan de hand wezen ?

Moet ik bij vervangen evt noch ergens opletten?

Mvgr Paul

bremmer

Geplaatst door bremmer (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 320? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (1715) PRO, 9 jaar geleden

Pomp ze maar op en spuit ze in met zeepsop , de eventuele schuimkoppen zullen je het vertellen.
En anders goed luisteren voelen waar de luchtlekkage vandaan komt.

bremmer (0), 9 jaar geleden

hoi

Lijkt of het binnen in de balgen lekt als je goed luistert als je voelt voel je net echt heb ze ze natgemaakt zag geen bellen zal het alleen nog een keer proberen met zeepsop

Neem aan dat er aan de boven zijde dus binnen in de auto ook een lucht aansluiting zit kom je daar makkelijk bij of moet je de hele bekleding weg halen

alvast bedankt mvg paul

kaleido 1 (1715) PRO, 9 jaar geleden

De balg zit over een conisch , deze valt een stuk in de balg , water geeft geen bellen , even goed inspuiten met zeepsop , niet te zuinig.

bremmer (0), 9 jaar geleden

hoi

Zeepsop werkt id super heb de balgen vervangen alleen lekt er voor nog een voor

Heb je toevallig nog ervaring met de lucht slangetjes van de balgen de slangetjes gaan mee draaien als je ze los draait soort wartel met knelring

Bedankt voor de tips

mvg Paul

kaleido 1 (1715) PRO, 9 jaar geleden

Even voorzichtig een beetje kloppen met 2 hamertjes , 1 tegen de ene kant van de wartel , met de andere , kleiner , een beetje tikken , kruipolie er op.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 320 of stel zelf een nieuwe vraag.