Mercedes-Benz E220CDi W211: combiinstrument W211

Bouwjaar: 2002

Mijn analoge snelheidsmeter van mijn W211 is kapot.Dus ik ga mijn combiinstrument vervangen door een andere.Mijn vraag is:moet ik eerst het nieuwe inbouwen vooraleer ik de originele km-stand er laat in programeren,of kan dit ook al zonder dat het is ingebouwd?En moeten er nog andere gegevens buiten de km-stand worden overgezet?Dat programeren,moet dat gebeuren bij een MB-dealer met star-diagnoser,of kan dat ook elders?

rikske

Geplaatst door rikske (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

tarac (0), 18 jaar geleden

Je zou ook kunnen informeren bij ACTronics in Almelo, die hebben gereviseerde klokken, waar ze ook direct de kilometerstand voor je kunnen programmeren.

alex231 (0) PRO, 18 jaar geleden

je moet eerst al je assist gegevens uit de oude klok halen voor je hem demonteerd.na inbouw van de nieuwe klok moet je deze in de nieuwe klok programeren, verder moet je de nieuwe klok bekend maken bij nog wat andere stuurapparaten. en ik weet niet of iedereen dat zomaar kan.
voor de zekerheid toch maar naar de dealer dan heb je er ook garantie op
overigens kun je alleen bij een nieuwe klok officieel de juiste km stand programeren

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.