Mercedes-Benz E-Klasse: Storing dashboard verlichting

Bouwjaar: 1996

Hoi,

Ik heb een 230 benziene model W210 ik heb dat mijn verlichting van de combiinstrumenten en de kachel regelmatig uitvalt.
Ik ben er inmiddels achter dat de oorzaak de rechtse ( als je binnen in de auto zit )stekker aansluiting is achter op het klokkenpaneel.
Als ik het wat beweeg gaan ze weer aan of uit. de pennetjes op het klokken paneel zijn voorzover ik kan meten goed. Maar de stekker is niet te controleren want hij kan niet uitelkaar.

Wat is de oplossing hier voor ??? en wat zijn de kleurcodes voor deze verlichting. Volgens mij gaat er daar voor trouwens een ingaande en uitgaande draad op .
Als ik die twee bijelkaar doe afhankelijk van het pennetje welke problemen geeft moet de verlichting dan toch zeker werken??

Maar als er iemand met de goede oplossing komt heb ik dat liever

mvg
Korrie

digikorrie

Geplaatst door digikorrie (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

probeer het eens met wat contactspray.inspuiten en daarna goed laten drogen[niet te veel gebruiken]

digikorrie (0), 18 jaar geleden

Hoi,
beankt voor je reactie maar dat had ik natuurlijk al gedaan.
ik had al zitten denken om de pennetjes iets om te buigen maar dat gaat niet want als de stekker vast klemt buigen ze misschien helemaal of breken ze af en dan is het probleem nog groter

mvg
korrie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.