Mercedes-Benz C-Klasse: contactslot hapert

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: c180combi

Daar mijn contactslot begint te haperen van mijn '96 c18O combi.wou ik dit vervangen.Ik heb nu een volledig contactslot van een c180 van '94 gedemonteerd(dit slot is zogoed als nieuw wss.al eens compleet vervangen).Kan ik dit nu probleemloos in mijn combi planten??Ik had wel een klapsleutel en die van '94 niet??Kan ik ev.het cilindertje alleen vervangen zoals ik al eens gedaan heb bij mijn 230ce??En hoe krijg ik dat zwarte omhulsel los van contactslot??zit dit vast met dat piepkleine borgpennetje??Hoe krijg ik dat eruit??

Mvg.Chris.

coupéétje

Geplaatst door coupéétje (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

coupéétje (0), 12 jaar geleden

Heb uiteindelijk nieuw cilindertje met 1 sleutel(noodslot) laten plaatsen in contactslot bij MB Was zo gepiept voor 70 euro alles samen.Mijn vraag is nu of deze sleutel ook bij te maken is en ev.waar??Volgens MB kan dit niet???
dus alleen de stift voor in klapsleutel ,als reservesleutel

Groet,chris.

willy9 (0) PRO, 12 jaar geleden

even bij een goede sleutelmaker vragen -- meen geen probleem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.