Mercedes-Benz C220 CDI: Continue branden van de koelvloeistof lamp

Bouwjaar: 1998

Beste Lezer,
Ik heb een C220 CDI van 1998. Sinds een tijdje blijft het lampje van de koelvloeistof continue branden terwijl de tank vol zit. Ik heb de verbindingen gecontroleerd en heb niets geks kunnen vinden. Enig idee wat er aan de hand kan zijn?

Tunahan

Geplaatst door Tunahan (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

arnold690 (0) PRO, 19 jaar geleden

Nieuwe sensor monteren..

Hans4040 (300) PRO, 19 jaar geleden

Haal het stekkertje van de schakelaar af en meet dan even of de pootjes doorverbonden zijn .
Als dat zo is bij een volle tank , dan is het schakelaartje defect.
Je kunt het ook controleren door de stekker los te trekken, als het lampje dan uit gaat weet je genoeg.Echter,als het lampje dan nog brand kan er ook ergens sluiting in de bedrading zitten (ergens doorgesleten ofzo).
Gr.
Hans.

Ernie2878 (0) PRO, 19 jaar geleden

Is zeer waarschijnlijk de sensor van de ruitenwisserniveau, moeilijk te geloven maar wel waar!!!!!!

Tunahan (0), 19 jaar geleden

Ik heb gisteren de sensor van de koelvloeistof tankje vervangen, maar helaas probleem blijft bestaan. Opmerkelijk is, dat het lampje pas na ongeveer een halve minuut aan gaat.
Ik zal vandaag de voortel van Hans uitproberen. Voor het voorstel van Ernie zal ik dan een sensor zien te bemachtigen.
Dank allen voor de gedane suggesties.
Vr. Gr.
Tunahan

universeel11700 (0) PRO, 19 jaar geleden

dit kan inderdaad de sensor van de ruitenwisservloeistof zijn heb dit wel een keer vaker meegemaakt sucses

Tunahan (0), 19 jaar geleden

Heren,
Ik heb de stekker van de ruitenwisservloeistoftank afgehaald dan gaat de lamp van de ruitenwisservloeistof aan (zoals verwacht), stekker teruggezet lampje uit. Deze sensor is dus niet defect is mijn conclusie. Verder heb ik de stekker van de koelvloeistoftank afgehaald, dan gaat ook de lamp van ruitenwisservloeistof aan, als ik deze stekker kortsluit gaat het lampje van ruitenwisservloeistof uit maar de lamp van koelvloeistoftank blijft aan. Kunnen we nu concluderen dat de beide sensoren goed zijn (koelvloeistof sensor is al vernieuwd) en fout ergens anders zit?? En zo ja waar HELP! HELP!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.