Mercedes-Benz C-Klasse: cv reageerd niet op de sleutel

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: c 220 cdi

de centraal vergrendeling reageerd niet op de sleutel alleen (s"morgens) als ik ;m na een kwartier drukken eindelijk open krijg dan heb ik de rest van de dag geen last meer

weet iemand raad en alvast bedankt

laz

Geplaatst door laz (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Bart449 (0) PRO, 16 jaar geleden

2de sleutel proberen?
MVG

mobiel (0), 16 jaar geleden

Eerst maar eens de eventuele batterijtjes controleren,of die nog goed zijn.Verder is het beter om af en toe de sleutels om en om te gebruiken.gr,Henk.

laz (0), 16 jaar geleden

bedankt voor de reactie,maar heb de reservesleutel ook geprobeerd en van allebij de sleutels de batterijen vervangen en uit laten lezen,foutcode was onderspanning ,foutcodes gewist en de accu vervangen en nog een keer uit laten lezen ,geen foutcodes het probleem is de werld nog niet uit. heb me wijs laten maken dat het meschien de sam of het ezs is. wie owie???????????????? HET IS TROUWENS 203type

spanbandje (0) PRO, 16 jaar geleden

IK heb dit ook af en toe ga dan in de auto zitten en met contact aan druk ik dan op de afstand bedienings knoppen, dan heb ik er weken geen last meer van.
probeer dit ook eens

Succes Marcel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.