Mercedes-Benz A-Klasse: Dashboard

Bouwjaar: 2000

Dashboard heeft rare kuren. Soms zet men het contact aan en dan slaan de meters even vol uit. Dan gaat er weer een zoemer onder het rijden (heel zacht). Er brandt dan geen lampje!! Van de week had de klant het probleem dat er bij het contact aanzetten maar twee lampjes branden en dat de auto niet wilde starten, ook niet rondgaan. Accu was vol. Na 10 minuten startte de auto weer.Soms brandt er bij het contact aanzetten een klokje met een oliekan. Dit is ook niet altijd.

Wie weet raad

arjankempeneers

Geplaatst door arjankempeneers (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Sido10864 (0) PRO, 19 jaar geleden

Volgens stekkers achterop teller klok even loshalen en weer vastzetten.

arjankempeneers (0) PRO, 19 jaar geleden

Hoe verklaar je het niet starten dan? Jammer genoeg zagen we op dat moment niet wat de storing was van het niet starten.

arjankempeneers (0) PRO, 18 jaar geleden

Klant heeft probleem weer gehad. Nu uitgelezen en storing 0600-04 (canbus dashboard). Heb nu stekkers losgemaakt en 1/2 uurtje er afgelaten. Wachten nu weer af.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.