Mercedes-Benz Vito 2012: Dashboard leeg knopje verwijderd en wil USB/AUX input plaatsen uit china hoe?

Bouwjaar: 2012, Transmissie: Handgeschakeld

Van het dashboard heb ik leeg knopje verwijderd en wil USB/AUX input plaatsen uit china. na een lange tijd bezig te zijn geweest eindelijk de kabels door een gevijld / geboord gat kunnen krijgen. Nu past echter het chinese moduletje (aux / usb) niet in het gat. Ik heb al wat geprobeerd bij te vijlen aan waar het in komt. Maar vraag mij af of dit wel handig is ivm onherstelbare schade en mocht het toch niet passen , het oude blanko knopje er niet meer in past.

heeft iemand misschien tip(s) voor me?
Het chinese ding proberen bij te vijlen of bijwerken met dremel, of juist het dashboard waar het in komt bijwerken met dremel , of misschien toch eenzelfde module op maat voor mercedes?

Ik krijg het er gewoon niet ingeschoven , hij klemt op amper de helft. ging er vanuit dat dit redelijk universeel was.

https://nl.aliexpress.com/item/328426737...

Vitobenz

Geplaatst door Vitobenz , lid sinds 7 maanden geleden

5 Reacties

kaleido 1 PRO, 7 maanden geleden

In welke richting past hij niet in de hoogte of breedte ? Breedte lijkt me geen probleem hoogte kun je tot aan de rand van dashbord weg halen lijkt me ?

Vitobenz, 7 maanden geleden

Ik denk dat ik er met huidig plaatje niet aan ontkom om in de vito zelf te gaan dremelen. De achterkant wil er niet in van de USB aansluitingen, hij trekt scheef en klemt aan de zijkanten. Als ik het verpruts vrees ik dat ik het oude blanko plaatje er ook niet meer in krijg. Ik heb geen idee hoe die "dashboard knopjes" heten en of er ook zoeits bestaat voor de vito op maat?
Heb wel al wat lopen googlen, maar aangezien ik niet de officiële benaming weet niet veel hits.

.

kaleido 1 PRO, 7 maanden geleden

Randjes aan de zijkant weg zal het minste opvallen als je daar een nieuw kapje in duwt en anders plug laten zitten bij verkoop , allemaal niet zo spannend.

    Je bedoelt de zijkanten van de chinese module wegslijpen? Dan valt de USB en AUX poort er uit. Of bedoel je het binnenwerk van dashboard waar het in wordt geschoven bijslijpen? - Vitobenz, 7 maanden geleden
    Ter info, dit is niet het originele kapje, maar dit was een kant en klaar AUX / USB plaatje uit China. - Vitobenz, 7 maanden geleden

kaleido 1 PRO, 7 maanden geleden

Dashbord

Vitobenz, 7 maanden geleden

Bij een mercedes sloper geweest om een stock mercedes plaatje te kopen met usb aux, helaas paste dit niet. ik denk dat ik gewoon een ander plaatje uit china bestel die hopelijk wel past.
https://nl.aliexpress.com/item/100500180... en zoeits erbij misschien.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.