Mercedes-Benz V230TD: Dashboard-verlichting

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.3 TD

Hoe kan ik de defecte lampjes van het dashboard vervangen ?

Thx Patrick

PVN_1

Geplaatst door PVN_1 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz V-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

moderator (0) PRO, 17 jaar geleden

Moet je wel aangeven om welk type, bouwjaar enz. het gaat.........

PVN_1 (0), 17 jaar geleden

Type V230TD van 1998

Bril (0) PRO, 17 jaar geleden

2 plastic dopjes uit je klok wippen 2 schroefjes los draaien luchtrooster links naast je klok er uit halen met een schroevendraaier via het gat wat ontstaan is je hand achter de klok plaatsen en je klok er uit drukken stekkers van je klok afschuiven en je lampjes vervangen voor nieuwe lampjes(lampje haal je er uit door ze een kwartslag te draaien)

Gr Dirk

sandbeek (60), 17 jaar geleden

Bril heb je ook een idee mbt mijn verlichtingsprobleempje?

Het lampje dat de automaten display pook verlicht doet het niet meer hoe kan ik dat vervangen?

zal hetzelfde zijn als alle andere modellen aangezien dat gedeelte hetzelfde is als bij de andere modellen van die leeftijd.

Tevens de verlichting van de electrische stoelverstelling in de deur vervangen weet iemand hoe dat tevens te vervangen is?

Als laatste:

Heb nog een lampje die het niet meer doet.....middelste knopje naast de airco regelaar. Vierkante knopje waarbij je kunt instellen dat de lucht van onder en boven komt.

Het gaat dus puur om de verlichting alles werkt gewoon

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz V-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.