Mercedes-Benz V-Klasse: vervelende tik

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: v220

op een slechte weg of een scherpe bocht naar links hoor ik aan de recheterzijde een vervelende metaalachtige tik, dit is niet altijd. de stabilisator stangen en rubbers zijn al vernieuwd. weet iemand wat dit kan zijn.

peter30

Geplaatst door peter30 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz V-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

nic (0) PRO, 17 jaar geleden

Als het een herhaalde tik is zoals TAK TAK TAK bij bochten is het waarschijnlijk de homokyneet deze hoezen scheuren nogal eens en dan komt er vuil en water in gevolg slijtage wat dit geluid veroorzaakt.
Bij de v en vito komt het soms ook voor dat de draagarmbouten niet vast genoeg zitten draai ze iets los en haal ze dan opnieuw aan. moeten heel goed vast zitten weet zo uit me hoofd even niet meer hoeveel nm maar dat weet je garagehouder wel. Controleer desnoods even of er slijtage plekken aan bout zichtbaar zijn dan MOET je ze vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz V-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.