Mercedes-Benz V-Klasse: Hoogteregeling

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.3

Geachte mc liefhebbers,

Ik zit met het volgende probleem,
de luchtvering zakt als de bus geparkeerd is zachtjes in zonder dat ik bijgeluiden hoor geen gesis of zoiets dergelijks, Als ik met de bus rijd dan hoef ik maar over een drempel of een scherpe bocht in te gaan dan beginnen de lampjes te knipperen en hij hangt dan met zijn kont op de grond de pomp werkt dan wel maar dat gebeurt regelmatig.

we hebben het hele systeem onderzocht maar geen lucht lekkage kunnen vinden alleen bij bij de regelkleppen als je dan tegen de slangetjes duwt ontsnapt er lucht maar niet noemenswaardig.
ook alle stekkers en dergelijke los gehad maar niets gevonden.
Waar o waar moet ik het gaan zoeken??

Met vriendelijke groet,
Johan

the_lammie

Geplaatst door the_lammie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz V-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

als er lucht ontsnapt heb je probleem
repareren en kijken of er verbetering is.

the_lammie (0), 17 jaar geleden

[quote=CARS&MOTORS]als er lucht ontsnapt heb je probleem
repareren en kijken of er verbetering is.[/quote]
Maar kan het dan aan het kleppenblokje liggen waar de lekkage zit? Minimaal lekkage he.

Bril (0) PRO, 17 jaar geleden

Ja daar kan het ook aan liggen maar het kan ook een leiding zijn of een luchtbalg .Als je het echt wil weten moet je het op zoeken met een lekzoekspray zet het systeem op druk en spuit alles in wat met je Enr te maken heeft en dan moet je het kunnen vinden.
MvrGr Dirk

peter30 (0), 17 jaar geleden

ik heb hetzelfde probleem gehad en bij mij was het afblaasventiel dat op de pomp zit kapot. ventiel vervangen €80,00 en geen problemen meer gehad.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz V-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.