Mercedes-Benz V-Klasse: dashbordverlichting

Bouwjaar: 2000

Weet iemand hoe je het dashbord van een V-serie los kan maken om een lampje te vervangen? Er zitten wel twee plastic schroeven met een gleufkop op het dashbord, maar ik heb het idee dat dit afschermdopjes zijn. Hoe moet het los??

Wiellie

Geplaatst door Wiellie (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz V-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

HeliGert (0), 18 jaar geleden

Kombiklok demonteren, de twee zwarte kapjes zijn afdekkapjes en gaan gauw kapot. (nieuwe bij de dealer) Voorzichtig linksom draaien tot aanslag, daarna voorzichtig met kop schroevendraaier ernaast tikken tot ze eruit vallen. erachter twee schroeven losdraaien. Linker ventilatierooster verwijderen (tussen kombiklok en zijraam)door er met beleid aan te trekken. Met linkerhand door het gat van het ventilatierooster de kombiklok aan de onderkant voorzichtig uit de nokken drukken en naar voren halen. Suc6

Wiellie (0), 18 jaar geleden

Heli Gert
Bedankt voor de oplossing. De Kombiklok kon je na het losdraaien van de kruisschroeven er heel gewmakkelijk uitwippen. Voor 1,00 euro 2 nieuwe dopjes gehaald om op de kruiskopschroeven te zetten en klaar was wiellie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz V-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.