Mercedes-Benz 280: deurpaneel verwijderen (W-123)

Bouwjaar: 1976

Hallo,ik wil mijn deurpanelen verwijderen maar dit lukt niet helemaal,bij het gedeelte om de deur open te maken,daar krijg ik m niet los,er zitten ook helemaal geen parkers in o.i.d,moet ik m daar gewoon over heen schuiven?Wie kan mij vertellen hoe het precies moet.

bvd,
mvgr,

j.de wit

classicman

Geplaatst door classicman (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

RoelV (0) PRO, 16 jaar geleden

het gedeelte achter de deurklink naar voor bewegen en dan naar voor trekken. Dan het binnenpaneel even nakijken op parkers, ook bij het slot en de armsteun. zit er niks meer? Dan met een flinke ruk het deurpaneel omhoog bewegen en los issie.

tinuske (0), 16 jaar geleden

parkers los van chroom beugel slot.parkers los van deurgreep(let op aan de rechterdeur zit bovenaan een chroomstukje daarachter zit er ook eentje)plastic schildje van deurklink om open te makenverwijderen(dunne schroevedraaier)daarachter een parker verwijderen.tenslotte plastic greepje van raamslinger omhoog wippen verwijderen en onder een ferme ruk en weg issie mzzl

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Overig of stel zelf een nieuwe vraag.