Mercedes-Benz 250: dieselpomp opschroeven??

Bouwjaar: 1992

Hallo mijn mercedes 250 combi is vorig jaar afgesteld, liep een stuk vlotter toen, maar tevens bleek er een zuiger te weinig druk te hebben gehad. Nadat de motor gereviseerd was bij de mercedes dealer(prijzig) hoopte ik dat de auto als de brandweer zou gaan, maar helaas alles in orde maar niet sneller. De auto is erg langzaam voor een 250, motorisch 100 %. Enig idee of de dealer alles volgens de perfecte specs afsteld of kun j naar een dieselspecialist om bijvoorbeeld de brandstofpomp bij te laten stellen. Twijfel een beetje want vanaf de dealer staat het goed maar vraag me af of afstellen bij een dieselspecialist niet schadelijk is en of de auto de roetmeting haalt.

harmen4141

Geplaatst door harmen4141 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 250? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

rene9492 (0) PRO, 18 jaar geleden

je kunt de rookstop (grote ronde doos) boven op de brandstofpomp verstellen deze kan te gevoelig staan ,officiele benaming :alda druk doos

mr-moh (0) PRO, 18 jaar geleden

Een revisie motor moet je effe de tijd geven. Je moet hem rustig inrijden en na 1dkm olie verversen met oliefilter. Kijk alle nieuwe onderdelen hebben een slijtlaag en vroeger kregen ze een inloopolie, vandaar vroegtijdige verversing.

JAN/DODGE (0) PRO, 18 jaar geleden

VOLG DE RAAD OP VAN MOH
ALLES MOET ZICH WEER EVEN ZETTEN.
GR JAN

harmen4141 (0), 18 jaar geleden

ok mischien kijk ik het inderdaad nog even aan de auto is wel zeer zuinig, maar een 2,5l 5 cykinder diesel hoort toch wel redelijk vooruit te komen?

rene9492 (0) PRO, 18 jaar geleden

een gereviseerde motor kan direct na inbouw zijn volle vermogen leveren ,of het verstandig is om dit vermogen ook te vragen is een ander verhaal. als het vermogen er niet is moet er iets niet in orde zijn!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 250 of stel zelf een nieuwe vraag.