Mercedes-Benz CLK 320 Sport: Differentieel?

Bouwjaar: 1999

Bij koude start, en daarna een scherpe bocht bij het uitrijden van een parkeerhaven wrikt het onderstel. Het gevoel dat de achterbanden onder de auto verschuiven ipv rollen. Na testen in de buurt met haakse bochten nemen is het probleem na 150 m rijden al opgelost. De garage kan niets vinden.... Wie weet wel wat het zou kunnen zijn

A.

Geplaatst door A. (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz CLK? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mr-moh (0) PRO, 18 jaar geleden

Algon, ik neem aan dat je brede banden onder de auto heb zitten. Normaal heb je er geen last van maar nu met deze kou wel. Dat komt omdat het eigenlijk zomerbanden zijn, kijk onder de 7 graden worden ze keihard, als je rechtuit rijdt merk je niks maar neem je een bocht met flinke stuuruitslag naar links of rechts dan rolt de band niet helemaal maar dan schuift hij als het ware over de wegdek heen. Vooral op klinkerbestrating merk je dit. Maar na een stukje rijden is het rubber wat malser.MVG.

A. (0), 18 jaar geleden

Dank je Moh,maar weer wachten op de zomer....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz CLK of stel zelf een nieuwe vraag.