Mercedes-Benz CLK Forum

Zoek & filter binnen 221.335 topics
251 topics gevonden | Pagina 1 van 11

Mercedes-Benz CLK

De Mercedes-Benz CLK is een middenklasse cabriolet en coupé auto die werd geproduceerd door het Duitse automerk van 1997 tot 2009. Het model was beschikbaar met een reeks benzine- en dieselmotoren, waaronder de krachtige V6- en V8-motoren. De CLK was ontworpen om het comfort en de prestaties van de grotere S-klasse en SL-klasse modellen aan te bieden in een kleiner formaat.

De Mercedes-Benz CLK was een populaire keuze voor zowel zakelijke als particuliere kopers, en was gekenmerkt door zijn elegante uiterlijk, geraffineerde interieurafwerking en indrukwekkende prestaties. Het model was ook uitgerust met veel technologische functies, waaronder een krachtige audio-installatie, automatische airconditioning en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen.

De CLK was beschikbaar in verschillende versies, waaronder de CLK 200, CLK 220 CDI, CLK 430 en CLK 55 AMG. Veel modellen werden ook aangeboden met optionele pakketten zoals sportonderstel en een sportieve uitrusting. Naast de standaard CLK-modellen, werden er ook AMG-uitvoeringen geproduceerd die gericht waren op prestaties en uitrusting.