Mercedes-Benz CLK 2004: RF key + radio

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 1800

Beste,
Heb een probleem met 2 zaken, of het een met het andere te maken heeft, weet ik niet.
1ste probleem: draadloze key werkt niet meer vanop afstand, wel als ik de key bij de infrarood hou aan de deurgreep, hoewel het ook niet altijd werkt. Ik kan wel de auto sluiten of openen met een drukknop op de handgreep.
2de probleem: radio speelt, alleen is het niet mogelijk om van zender te veranderen door op de op of neer toets te drukken, hoewel, soms lukt het om van zender te veranderen of zelfs twee, maar daarna niet meer. Beide gevallen zijn op het zelfde moment gebeurd en niet meer gewijzigd. Iemand een idee wat er fout kan zijn? Zekeringen zijn ok. Alvast bedankt voor tips enz…

Crispr

Geplaatst door Crispr (0) , lid sinds 7 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz CLK? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Heino4267 (170), 7 maanden geleden

Ik denk dat beide problemen gerelateerd zijn en ik zou de auto uit laten lezen om te kijken of er relevante foutmeldingen aanwezig zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz CLK of stel zelf een nieuwe vraag.